Čítať podrobnejšie

Zaujímavé internetové stránky

V tejto kapitole nájdete linky na firmy, ktoré sa zaoberajú investičným zlatom. Na týchto stránkach nájdete veľa užitočných informácií.

Pokiaľ nedôverujete obchodovaniu prostredníctvom našej stránky, skúste firmy uvedené v tomto zozname.

Upozornenie: Pri všetkých uvedených linkách ide samostatné firmy. Takže naša stránka neberieme žiadnu zodpovednosť za ich konanie, ani za prípadné straty, ktoré Vám spoluprácou, príp. informáciami na týchto linkách vzniknú.

 

www.zlate-cihly.cz - veľmi pekná stránka na ktorej môžete násť všetky potrebné informácie. My sme svoju púť za investičným zlatom začali práve tam.
 
Firmy predávajúce numizmatické potreby
www.leuchtturm.com (SK) 
 
Zahraničné stránky zaoberajúce sa investičným zlatom   
www.gold.org - oficiálna stránka World Gold Councilu
www.telegraph.co.uk/gold - noviny Daily Telegraph - ich podstránka venovaná zlatu
 
Štatistické údaje a ďalšie informácie

www.kitco.com

Zaujímavá stránka so všetkými podrobnosťami týkajúcimi sa vzácnych kovov.

www.goldprice.org Aktuálne ceny zlata v EURách môžete nájsť na ich podstránke www.goldprice.org/live-gold-price.html (v ľavom hornom roku)

www.forexfactory.com

 Pre nás najzaujímavejšou časťou tejto stránky je vždy aktualizovaný kalendár dôležitých udalostí na celom svete. Nájdete tam, ktorá svetová veľmoc má práve štátny sviatok, kedy je aké dôležité vyhlásenie, ktoré môže menej či viac ovplyvniť ceny na svetových burzách. Nielenže tam nájdete aké udalosti sa práve plánujú, ale aj konkrétne čísla práve vyhlásených udalostí aj s podrobným vysvetlením dopadu, príp. linku na dané vyhlásenie prezidenta ECB či FED-u.


!!! Naša stránka neberie žiadnu zodpovednosť za prípadné finančné straty spôsobené tretími osobami alebo firmami, hoci sú spomenuté, uvedené alebo doporučované našou internetovou stránkou.